Opis
Napomena: mini trajni lakovi od br. 200 su nova generacija superpigmentiranog trajnog laka. To podrazumjeva da se ne koriste na klasični način poput dosadašnjih trajnih lakova. Lagano protresite bočicu prije upotrebe, nanijeti u vrlo tankom sloju sa gotovo suhim kistom, nakon polimerizacije ponoviti još jednim tankim slojem. Na rubovima nokta nanešeni sloj mora biti vrlo tanak. Ne pokušavajte dobiti punu pokrivenost u prvom sloju. Polimerizacija traje 1 minutu bez prekida, preporučena snaga lampe je 48W.
Mini trajni lak je odličan izbor, ne samo za profesionalne salone koji žele povećati svoje palete boja, nego i za kućnu upotrebu jer je praktičan i cjenovno prihvatljiv.
Pravilnom upotrebom, mini trajni lak izdržat će na vašim noktima minimalno 3 tjedna. Može se koristiti na prirodnim ili umjetnim noktima (umjesto gela u boji).
Sve boje mini trajnih lakova mogu se međusobno miješati pri čemu imamo slobodu stvaranja bezbroj novih nijansi.
Polimerizacija: UV lampa (4x 9W) 2 min, LED lampa (405 nm) 1 min.
Količina: 5,5 ml
Kako koristiti mini trajni lak?
1. korak
Obraditi nokte i pripremiti površinu nokta rašpicom Profile 180/180, dezinficirani i odmastiti pripremljene nokte Nail prepom . Za bolje prianjanje koristiti bezkiselinski primer. Nanijeti trajni lak 2:1 bazu i završni sjaj (ili Easy Base). Polimerizirati u UV (2-3 min) ili LED lampi (30sec).
2. korak
Nanijeti prvi tanki sloj trajnog laka i polimerizirati u lampi UV 2 min, LED 1 min, slijedi nanošenje još jednoga sloja i ponovna polimerizacija.
3. korak
Nanijeti završni sjaj trajni lak 2:1 ili EO top završni sjaj, Easy Top, Clever Cover (bez odmašćivanja), polimerizirati u lampi kao u 1. koraku.
Nokte obrisati cleanserom ili 2:1 cleanserom.
Kako skinuti trajni lak?
1. korak
Skinuti gornji sloj trajnog laka (matirati boju) rašpicom Profile 180/180.
2. korak
Komadić vate natopiti otapalom za trajni lak ili acetonom i staviti na svaki nokat. Umotajte nokte alu folijom i ostavite da djeluje 10 minuta.
3. korak
Ostatke trajnog laka očistiti narančinim štapićem.