Raskid ugovora

 1. Ugovor o kupnji proizvoda putem usluge možete bez navođenja razloga raskinuti pisanom obaviješću upućenom Sedef d.o.o. u roku od sedam radnih dana od dana dostave proizvoda. U ovu svrhu možete koristiti i Obrazac za jednostrani raskid ugovora.
 2. U slučaju raskida ugovora o kupnji proizvoda putem usluge dužni ste o svom trošku vratiti proizvod Sedef d.o.o. u originalnoj ambalaži na adresu Sedef o.o., Trg sv. Josipa 1, 33520 Slatina, uz naznaku “Povrat proizvoda”.
 3. Sedef d.o.o. će Vam vratiti cjelokupan uplaćeni iznos u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, uz uvjet da je proizvod vraćen u originalnoj ambalaži kako bi se mogao vratiti u daljnju prodaju.

Nedostaci

 1. Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
 2. Prilikom dostave proizvoda primatelj je dužan pregledati pošiljku i sve nedostatke (kvantitativne i kvalitativne), ili manjak, proizvoda izravno prijaviti dostavljaču, odnosno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Primatelj i dostavljač na licu mjesta zapisnikom utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke.
 3. U slučaju nedostataka ili manjka proizvoda sukladno prethodnom stavku molimo obratite se na adresu e-pošte sedefdoo@gmail.com ili na broj telefona 099 197 93 94 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 12:00 sati gdje možete naručiti ponovnu dostavu ili povrat novca. Sedef d.o.o. se obvezuje zatraženo izvršiti unutar idućih 15 dana.
 4. Potpisom računa/otpremnice potvrđujete da ste prilikom preuzimanja pošiljke istu pregledali. Naknadne reklamacije vezane uz vidljive nedostatke (kvalitativne i kvantitativne) i manjak proizvoda neće se uvažiti.
 5. Ako bez valjanog razloga ne preuzmete ili odbijete primiti proizvod koje ste naručili od Sedef d.o.o., isti zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.
 6. U slučaju skrivenih nedostataka molimo obratite se na adresu e-pošte sedefdoo@gmail.com ili na broj telefona 099 197 93 94 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 12:00 sati.
 7. U slučaju opravdane reklamacije skrivenog nedostatka, molimo da proizvod s nedostatkom vratite poštom na adresu Sedef d.o.o., Trg sv. Josipa 1, 33520 Slatina, uz naznaku “Povrat proizvoda”. Otpremne troškove takvog povrata snosi Sedef d.o.o.. U tom slučaju možete odabrati želite li da Vam se bez ikakve naknade u najkraćem roku pošalje zamjenski proizvod ili vrati novac.

Povrat proizvoda

 1. Kupac ima pravo na povrat proizvoda u slučaju:
 • Isporuke proizvoda koji nije naručena;
 • Isporuke proizvoda kojem je istekao rok trajanja;
 • Isporuke proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.
 1. U slučaju da želite zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji Vam ne odgovara, molimo da se u roku od 15 dana od dana dostave obratite na adresu e-pošte: sedefdoo@gmail.com ili na broj telefona 099 197 93 94 od ponedjeljka do petka od 08:00 do 12:00 sati, te da u istome roku proizvod u originalnoj ambalaži vratite na adresu Sedef d.o.o., Trg sv. Josipa 1, 33520 Slatina, uz naznaku “Povrat proizvoda”.
 2. Po primitku proizvoda u originalnoj ambalaži Sedef d.o.o. će Vam bez naplate troškova dostave poslati zamjenski proizvod po Vašem izboru. Kupac će biti terećen za iznos razlike u cijeni.

Artikli naručivani na https://moyra.hr isporučivat će se s rokom trajanja ne kraćim od 3 mjeseca do isteka roka trajanja.

Prigovori

Sve prigovore molim šaljite na sedefdoo@gmail.com
Prigovori se mogu slati i u pisanom obliku na sljedeću adresu:

Sedef d.o.o
Trg sv. Josipa 1
33520 Slatina
MB: 0850217
OIB: 54886588227

Preuzmanje dokumenata

Dokumenti za preuzimanje i ispis

 • Reklamacije i prigovori (PDF)

Preuzmite dokument