Proizvodi i cijene

  1. Putem usluge možete naručiti sve proizvode iz ponude koji se nalaze na zalihama.
  2. Sve cijene proizvoda izražene su u kunama (kn) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).
  3. Cijena proizvoda ne uključuje troškove dostave i oni se posebno iskazuju.
  4. Sedef d.o.o. može povremeno uvesti popuste na kupnju putem usluge koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje putem Koda za popust, ali se takvi popusti neće odnositi na jasno naznačene proizvode u kategoriji “Akcije”.
  5. Cijene proizvoda su podložne promjeni do trenutka potvrde narudžbe.

VRSTE PLAĆANJA

Plaćanje po primitku pošiljke

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

PayPal transakcija

Po vidljivoj transakciji na našem poslovnom PayPal računu poslat ćemo vam naručene proizvode.

Preuzmanje dokumenata

Dokumenti za preuzimanje i ispis

  • Načini plaćanja (PDF)

Preuzmite dokument