Dostava

Trošak dostave (za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 500,00 kuna (PDV uključen) dodatno se obračunava 35,00 kn (PDV uključen).

Dostava se vrši putem kurirske službe GLS (General Logistics Systems Croatia d.o.o.) te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske. Raspoloživost te vremena dostave GLS-a na otocima možete pogledati na: https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke U slučaju da se navedenu adresu ne može utvrditi putem javno dostupnih podataka (pošta, karta i sl.), Sedef d.o.o. ima pravo otkazati narudžbu.

Ako dostavljač ne nađe primatelja na adresi navedenoj za uručenje pošiljke, primatelju će na istoj adresi biti ostavljena obavijest o neuspjeloj dostavi pošiljke s naznakom da je dužan kontaktirati prodavatelja u roku od 5 dana od dana ostavljanja obavijesti radi dogovora o novom terminu ili adresi uručenja pošiljke.

Cijena dostave navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe u iznosu preko 499,99 kn (PDV uključen u cijenu) dostava je besplatna, a odnosi se na dostavu na jednu adresu. Za standardnu narudžbu od 8 do 13 sati od ponedjeljka do petka dostava je predviđena unutar tri radna dana. Narudžbe zaprimljene u petak poslije 10 sati krenut će u dostavu u ponedjeljak.

Cijena svake dostave u iznosu manjem od 500,00 kuna (PDV uključen u cijenu) je 35,00 kuna (PDV uključen u cijenu).

Preuzmanje dokumenata

Dokumenti za preuzimanje i ispis

  • Načini dostave (PDF)

Preuzmite dokument